La Minúscula és una companyia de teatre professional que es dedica a la creació i distribució d’espectacles des de fa més de 15 anys!

 

La Minúscula

 

Gairebé totes les propostes que du a terme són de petit format. Tot i així, una de les característiques del grup és la realització d’espectacles a mida, cosa que ha implicat la creació també d’obres de gran format, en espais ben diversos així com en exteriors i localitzacions ben poc convencionals. La creació de visites guiades teatralitzades ha omplert una bona part del nostre temps els darrers anys i estem contents.

El teatre i els contes per a adults i infants ens han portat durant tot aquest temps per les quatre províncies de Catalunya, França, Andorra... I tenim ganes de que sigui essent així.

Actualment La Minúscula està formada per un nucli estable de 4 persones que treballen diàriament per la companyia i, al mateix temps, compta amb un seguit de professionals que col·laboren en alguns espectacles i activitats puntuals.

El nucli estable està format per: Cristina Alay, Casandra Lungu, Xuspi Hernández i Txell Faxedas, que en porta la direcció. La resta de les persones sense les quals no seria possible realitzar la feina d’una companyia professional com aquesta són: la Natàlia Gallart, Ovidi Llorente i Jordi Balló. Cal fer una menció especial a en Xavier Thió, que col·labora amb La Minúscula des de la seva creació.

Els principals factors en comú entre tots aquests membres són l’amistat, l’energia, la il·lusió i la iniciativa per crear i tirar endavant projectes teatrals de tota mena.

Actualment la nostra gran prioritat és crear noves propostes flexibles pel que fa als espais, continuar consolidant-nos en el mercat català i gaudir al màxim d’allò que estem fent, que és la manera més maca de transmetre el millor de nosaltres mateixos!

Web de la companyia