LA FAMÍLIA DE LA SARA

Visita teatralitzada guiada per el Call Jueu de Girona

Finalitzat
DURADA:  1 hora
dijous, 18 d’agost | 17:45 h

Les visites es realitzaran sempre que s’hagi assolit un mínim de 6 persones. En cas de no arribar-hi contactarem amb totes les persones inscrites per comunicar-los la cancel·lació de la visita i el retorn total de l'import..

Compartir

Descobrir en família la història gironina passejant pel Call; això és el que us permet 'La família de la Sara', una visita teatralitzada basada en fets reals per tot el call gironí que barreja humor i interacció amb els participants. Amb la visita aprendreu com era la vida quotidiana del call (festes, costums, religió, llengua, la importància dels rituals religiosos, a què jugava la mainada, la relació amb la comunitat gironina etc.) i visitareu llocs que mantenen vestigis de l'època.

Us oferirem, de ben segur, una estona molt divertida i plena d'història. 

Observacions:

  • LA SORTIDA DE LA VISITA DE "LA FAMÍLIA DE LA.SARA" ÉS AL MUSEU D'HISTÒRIA DELS JUEUS AL CARRER DE LA FORÇA.
  • Cal arribar al lloc de sortida 10 minuts abans. En Carles us rebrà.
  • Els nens més petits de 4 anys tenen l'entrada gratuïta.
  • Cal portar un calçat còmode.
  • En el cas de no poder assistir a la visita, cal avisar a través del correu electrònic. o per telèfon al 619808961. En cap cas es retornaran el diners de les entrades adquirides, però es donarà la possibilitat d'assistir a una altra sessió, sempre i quan s'hagi avisat prèviament.
  • En el cas de mal temps, sempre es decidirà la viabilitat de la visita en el lloc i a l'hora previstos per començar. En el cas de que sigui la companyia que decideixi anular la representació, es retornarà l'import total de l'entrada o bé es donarà la possibilitat de canviar-la per una altra sessió.
  • Hi ha un nombre de places màxim per cada visita al voltant de les 40 persones. Aquest nombre pot variar lleugerament en funció de la data i la sessió.
  • Si et decideixes a última hora, pots venir a la visita? Si, sempre i quan hi hagi places disponibles. Podràs adquirir les entrades fins a 15 minuts abans de començar la representació anant al punt de sortida de l'espectacle. Consulta disponibilitat per mail o telèfon.

 

Dijous
18
ago
17:45 h
 
Des de
12 €
Finalitzat